2013 m. kovo 5 d., antradienis

Django šaudė, o mes ne

Ir toliau mes nelabai žinome, ką daryti su šituo audio blogu. Kažkokia visuotinė identiteto krizė (Vienas nori pasikeisti lytį, kitas nori pereiti nuo Vim ant Emacs, trečias neapsisprendžia, ar karbonadai geriau už kotletus, o ketvirtas bando išmokti judinti ausis, bet ko dievulis nedavė, to nedavė). Todėl daug eksperimentuojame. Ko pasekoje smarkiai krenta kokybė (o taip – kokybei vis dar buvo vietos, kur kristi. Kadangi mes programuotojai, tai leidžiame sau ir jums kokybę vertinti neigiamais skaičiais).

Taigi, Django 1.5 mažos kodo dalies skaitymas Google Hangout'e. Pirmas kartas, kai bandome įrašinėti tokią veiklą. Dėl to daug nesklandumų, pauzių ir pernelyg ištęsta. Bet pirmas kotletas visada būna prisvilęs:



Susijusi nuoroda:
- https://docs.djangoproject.com/en/1.5/topics/auth/customizing/#auth-custom-user

5 komentarai:

  1. Paklausiau pradžią ir papliusinau. Bet žiauriai per ilgas. Valanda tai tokia valanda. Valanda turi būti koncentruoto įdomaus dalyko, kur įtrauktų ir nepaleistų.

    Antraip tai valanda nuobodžios konferencijos.

    Reiktų šitą medžiagą pamontuoti ir padaryti ne daugiau 10 minučių koncentratą ir tada bus net man įdomiau pažiūrėti viską.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū, už tai, kad iš vis išdrįsai paspausti ir kažkiek paklausyti.

      Ir ačiū už pastabą. Gera pastaba. Žinoma, 10 min. koncentratas reikš, kad reikia iš anksto ruoštis. Ką daryti mums kažkaip sunkiai sekasi. Bet kita vertus įdėjus pastangų gali gautis rezultatas, kuris bus, kaip ir sakai, net tik mums vieniems įdomus. Gal ir verta. Reikės su šaika tarpusavyje pasitarti.

      Panaikinti
    2. Taigi nereikia ruoštis iš anksto. Pasidarot video medžiagą tokią kokia gaunasi, o paskui montuojat-montuojat.

      Paskui kai kitą video medžiagą darysite ir prisiminsite kaip kankinotės montuodami, tai padarysit dar geriau! :)

      Panaikinti
    3. Problema montuojant kad pametama nemažai konteksto kadangi dažnai nugribaujame į lankas. Pavizdys - vietoje to kad žiurėtume naujus features užsikabinome ties kažkokia metaklasės magija - swappable. Visa valanda tik apie tai iš esmės. TaDah.

      Galimas sprendimas - padaryti viena iškarpyta varianta su pagrindine galbūt mintimi jei tai yra įmanoma. Ir kartu palikti nekarpyta varianta. Žinoma tai užtruktu daugiau laiko todėl iškarpytas pasirodytu vėliau ir galbūt paruoštas kito žmogaus. Nekažką pasirinkimas tad manau galėčiau ir aš tą bandyt paruošt bet čia jau gribauju temomis kurios turėtu likt už kadro o gal ir ne... žodžiu - minčiu srautas. Bus matyt.

      Panaikinti
  2. Komentaras apie nukelimus. Pasiupdeitino man python-mode pluginas vimui ir dabar ir man rodo errorus kur nukeliu su \ kartu nuoroda į pep8 numeta.

    AtsakytiPanaikinti