2012 m. liepos 7 d., šeštadienis

Pasileisk web serverį ir turėsi ką veikti dviem metais į priekį

Antrasis mūsų podcast'o įrašas. Smagu, kad šnekėjimas pagaliau žingsnis po žingsnio tampa panašus į pokalbį. Šiame beveik pokalbyje kalbama apie:


Parsisiųsti MP3 (57.1 MB)
Parsisiųsti OGG (51.9 MB)

3 komentarai:

  1. Siaip visai idomu, tik vienas didelis minusas: daugiau zinote apie kelias technologias(pvz apache), o apie kitas nelabai ir bandote kazka palyginti(pvz IIS). Siuliciau kita karta arba tiesiog nekalbeti apie jas, arba rimciau pasiaiskinti: ne rimtai atrodo :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Valio!!! Pirmas komentaras. Tu turbūt net nežinai, ką padarei. Nuo šiol mes oficialiai patenkame į populiariausių Lietuvos podcastų šimtuką.

      Jeigu rimtai – ačiū, kad aplamai išdrįsai paklausyti ir netgi parašei komentarą.

      Deja, bet bent jau aš negaliu pažadėti daug rimtumo ir subjektyvumo. Taigi, apie 25% pokalbio bus nekompetetingas bent jau iki tol, kol mane išmes iš komandos.

      Panaikinti
    2. iš esmės tai ką matau čia yra du punktai -

      1. Nusišnekame - blogai.
      2. Atrodome nerimtai - gerai.

      Tai nėra to blogo kas neišeitu į gerą.

      O jei rimčiau tai mes neturime minties būt rimtiems. Bent jau taip įpatingai parodo Rubio podcastas. Tiesiog susirinkom gerai praleist laiką ir pašnekėt (ne paslaptis) prie alaus (optional).
      Taip kad liežuvis tikrai kartais nuslys ir prišnekėsim nesamoniu, bet kartu galbūt pasakysim ir kanors naudingo. Ar verta su mumis gaišti laiką - ne man spresti. Bus tikrai žmonių kurie mūsų nekęs ir galvos kad esame asilų banda, bus kam patiks. Kiekvienam savo.

      Panaikinti